23948sdkhjf

Kæmpekontrakt til Duba-B8

Den danske producent af kontormøbler er blevet eneleverandør til Nordea og skal i de kommende år stå for indretningen af finanskoncernens over 1.000 filialer i Norden.
I hård international konkurrence har Duba-B8 netop sikret sig en historisk stor kontrakt med en af Nordens største finanskoncerner, Nordea.

Ifølge dagbladet Børsen er aftalen flerårig og har potentiale til at blive forlænget yderligere:

- Ordren sætter en ny standard i branchen og udgør en milepæl for os. Som en direkte konsekvens af finanskrisen bliver store koncerner nu også mere og mere professionelle i deres indkøb af møbler, ligesom når for eksempel Carlsberg køber bryggerimaskiner og Nordea nye IT-systemer, siger adm. direktør Christian J. Flarup til avisen.

Målet er flere ordrer i samme kaliber
Kontrakten med Nordea er den foreløbige kulmination i arbejdet med en ny ambitiøs vækststrategi, hvor bl.a. en ny, moderne logistikafdeling har været med til at løfte produktkvaliteten og øge effektiviteten i leverancesystemet.

Sideløbende har Bjerringbro-virksomheden indgået strategiske partnerskaber med underleverandører, og generelt er der fokus på at gennemtænke hele værdikæden, når der indgås aftaler med store kunder:

- Vi har identificeret 175 store virksomheder i Norden, som er interessante for de ydelser, vi kan tilbyde omkring møbler og indretning af kontorområder. Målet er at få flere kontrakter af samme kaliber som Nordea-aftalen i fremtiden. Det skaber vækst, siger Christian J. Flarup.

Vækst på 15-20 % i 2011
På 2½ år er medarbejderstaben hos Duba-B8 halveret fra 240 til 120, men nu skal der igen ansættes flere medarbejdere i virksomheden:

- Vi fornemmer, at bunden i markedet er nået. I 2011 budgetterer vi med en vækst på 15-20 % i forhold til året før, siger direktøren.

Duba-B8 omsatte i 2009 for 229 mio. kroner. I 2008 var tallet 319 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.426