23948sdkhjf

Iddesign udpeger ny direktør

Det bliver 46-årige Michael Christiansen, der skal afløse Michael Thinghuus som adm. direktør hos selskabet bag møbelkæderne Ilva og Idemøbler.
Tilbage i september meddelte Michael Thinghuus, at han senest den 1. april 2011 forlader Iddesign til fordel for en stilling som topchef hos Royal Greenland .

Iddesign har nu fundet afløseren, og ny mand i direktørstolen bliver 46-årige Michael Christiansen, der i dag er adm. direktør i dagligvarekæden Fakta:

- Jeg har været glad for min tid i Fakta, men jeg har fået et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til i en af de absolut førende virksomheder inden for udvalgsvarer i Danmark, siger den kommende direktør om skiftet til møbelbranchen.

Michael Christiansen har stået i spidsen for Fakta siden august 2008 og tiltræder hos Iddesign den 1. marts 2011. Han har tidligere været øverste chef for byggekæden Silvan.

Iddesign er ejet af kapitalfonden Axcel. Selskabet ejer møbelkæderne Idemøbler og Ilva og står desuden bag en række internationale franchisebutikker under navnet Iddesign.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093