23948sdkhjf

Se billederne: Her genåbner Erik Jørgensen for kontraktmarkedet

Siden 2008 har Erik Jørgensen haft et 700 kvadratmeter stort showroom i Pakhus 48 i Københavns nordhavn, hvor man boede dør om dør med Kvadrat, Montana og PP Møbler, hvor de to sidstnævnte er rykket ud. 

Erik Jørgensen har dog valgt at blive. For rammerne er visuelt inspirerende, så det var naturligt, at det nye kontraktshowroom fortsat skulle være i Pakhus 48, fortæller møbelproducenten.

Erik Jørgensens nye lokale fylder 350 kvadratmeter og ligger i det rum, hvor Kvadrat før holdt til.

- Med etableringen af to showrooms fokuserer vi vores kollektion efter den rette målgruppe i forhold til kontraktmarkedet og retail. Rammerne i Pakhus 48 er rå og sværere at skabe et retail miljø i, derimod er de perfekte til at vise vores kontraktmøbler. Med vores Home Collection præsenteret i herskabelige rammer i Bredgade, og Kontrakt i Pakhus 48, opnår vi en perfekt harmoni, siger Niels Jørgensen, der er adm. direktør hos Erik Jørgensen Møbelfabrik, som har produktion i Svendborg.

Tine Mouritsen har været inspireret af tanken om activity based workspaces, co-working samt idéen om, at man kan arbejde alle steder i showroomet.

Open office er en tendens, der er stadig mere populær. Hver zone i rummet har derfor en funktion hvor man kan arbejde på forskellig vis.

Der er blandt andet et break-out område, hvor man kan slappe af eller holde uformelle møder, loungeområder, et co-working space og et fordybelses område.

Fælles for alle zoner er, at Erik Jørgensens møbler er opstillet i et kontormiljø.

- Vi har arbejdet fokuseret med farver, det smukke håndværk og de fine detaljer, der fremhæves i valget af tekstiler samt læder. Alt dette under den overordnede tese om co-working, forklarer designer Tine Mouritsen.

Tine Mouritsen stod også for indretningen af det nyligt åbnede Home Collection showroom i Bredgade.

Den japanske tekstil og tøjdesigner Akira Minagawa, der er kendt for sit tøjmærke minä, har designet indtil flere tekstiler for Kvadrat.

I Erik Jørgensens nye Kontrakt showroom pryder de smukke tekstiler både møbler såvel som vægge. Raffinerede mønstre og sofistikerede detajler er kendetegnende for Minagawas kollektion med Kvadrat.

Crystal Field og Forest Nap bruges på Erik Jørgensens møbler.

Global og InDuplo er polstret i Crystal Field mens Forest Nap er på Apoluna Box. Minagawas smukke designs er blæst op på lærred og bliver dermed en ekstra kunstdimension i showroomet, der flot binder møblerne sammen med væggene.

Der er fire kunstværker, hvor det er Oasis, Skum, Sonata og Wataridori kollektionerne, der er.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126