23948sdkhjf

Ny kollektion: Dansk topdesigner i Daells Bolighus

Det er helt ad omveje og igennem et fjernt mellemled, at der nu er opstået et samarbejde mellem en dansk møbelkæde og en dansk designer.

På den ene side Hans Sandgren Jakobsen, som har tegnet for en lang række producenter som Fredericia Furniture og Naver Collection.

Og på den anden side møbelkæden Daells Bolighus med 8 kapitalejede butikker på landsplan.

Kæden introducerer nu en serie af originalt design, som danskeren har produceret med det kinesiske marked for øje og for den kinesiske møbelprocent 5 Seasons Furniture.

Et scoop i markedsføring

Daells Bolighus drog således ikke til Grenaa, hvor Hans Sandgren Jakobsen holder til. Men fandt den danske kollektion på en messe i Kina.

Og således har Hans Sandgren Jakobsen ikke selv truffet nogen fra møbelkæden.

- Men jeg er da altid glad for at kunne sælge nogle møbler, og det er da spændende, at der er flere, der får mulighed for at købe dem, siger han til Wood Supply.

Den danske designer er nu et scoop, som Daells Bolighus vil bruge i sin markedsføring.

- Det er klart. Ved siden af vores normale koncept. Vi er ikke kendt i branchen for at sælge designede møbler, så det er klart en ny satsning fra vores side, siger Richard Flyvholm, der er kædeindkøbschef.

Han ser en spændende designlinje med flere 3D-formede løsninger og en generel høj kvalitet, som han tror kan matche mange dyre designermøbler på markedet.

En del af turnaround

Daells Bolighus er notorisk for at have landet 2-cifrede millionunderskud i flere år i træk og for at være understøttet af sin stenrige ejer, Daell-familien.

Kollektionen skal medvirke til at vende regnskabsudviklingen. Medvirke.

- Man kan godt kalde det for en del af den turnaround-strategi, men det er en strategi, der går på mange forskellige ben, siger Richard Flyvholm.

Han vil ikke nævne flere ben. Men i det seneste år har kæden åbnet flere butikker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125