23948sdkhjf

Her går inventarsnedkerne i skole når der er stille i produktionen

Hos Ribu Inventarsnedkeri i Silkeborg vil direktør Martin Klein prioritere efteruddannelse af medarbejderne højt.

Derfor samarbejder virksomheden tæt med skolen Th. Langs HF & VUC i Silkeborg om at tilrettelægge nogle skoleforløb for firmaets ansatte.

Det kan enten handle om samlet efteruddannelse for alle medarbejdere som kurser i lean-princippet. Eller individuelle kurser i fag som dansk, IT eller ordblindeundervisning.

Tilfredse medarbejdere

Efteruddannelsen foregår løbende gennem året og bruges også som et alternativ til afspadsering ved stille perioder i produktionen.

- Har vi lidt stilstand, fordi vi venter på kunderne er klar til at sætte deres ordrer i produktion, kan vi hurtigt sende nogle af vores folk på efteruddannelse fremfor eksempelvis afspadsering, fordi hele den grundlæggende planlægning er på plads, siger Martin Klein.

- Vores medarbejdere er også rigtig glade for den mulighed.

Samarbejdet har nu eksisteret i godt 3 år.

- Det er min oplevelse, at det styrker os som virksomheden, fordi vi hele tiden bliver dygtigere. Samtidig er det med til at fastholde medarbejderne, som er rigtig glade for muligheden. Dermed står vi stærkere som virksomhed og kan udvikle nogle endnu bedre løsninger til vores kunder.

Ribu Inventarsnedkeri fremstiller specialdesignede indretninger herunder inventar og møbler til private og offentlige virksomheder i hele landet. Virksomheden er desuden underleverandør til indretningsfirmaer, arkitekter, møbelhuse og designere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172