23948sdkhjf

Fumac fortsætter norsk fremmarch

For tredje gang på blot to uger har Vinderup-virksomheden sikret sig en ordre på kontormøbler til Norge. Denne gang 200 arbejdspladser med borde, stole og skabsmøbler.
Først var det Rambøll , dernæst Proffice , og nu har Fumac indgået aftale om levering af 200 komplette arbejdspladser til Oljedirektoratet i Stavanger.

Med den seneste ordre skal Fumac nu levere i alt 555 arbejdsstationer til norske kontorarbejdspladser over den kommende periode.

De to første ordrer afsendes i november, mens leverancen til Stavanger skal ekspederes i januar måned.

Første del af en større ordre
Marketingchef Henrik Arnt oplyser, at aftalen med Oljedirektoratet indeholder både borde, stole og specielt fremstillede skabsmøbler.

Kontrakten er kommet i hus på baggrund af en seks måneder lang dialog mellem Oljedirektoratet, en lokal norsk forhandler og Fumac selv.

Leverancen er første del af en større ordre, og parterne er netop nu ved at specificere møblerne til 2. etape.

Investeringer giver hurtig leverance
Fumac har over de seneste år foretaget store investeringer i produktionen, så selvom der for tiden er travlt i butikken, kan virksomheden sagtens følge med efterspørgslen.

Rent kapacitetsmæssigt er der derfor stadig plads i produktionsapparatet, forsikrer Henrik Arnt:

- Ja, vi kan godt følge med. Vi har jo igennem de seneste år investeret kraftigt i teknologi, som muliggør en hurtig og fleksibel produktion. At der så kom en såkaldt finanskrise på tværs, kunne vi ikke helt forudsige. Men det betyder så nu, at der er en uudnyttet kapacitet, som muliggør hurtig leverance af den seneste tids pæne ordreindgang, forklarer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125