23948sdkhjf

Datter afløser afdød ejerleder

Flex Trims ejerleder og idemand Poul Erik Jespersen afgik ved døden i juli i år.

Virksomheden i Glyngøre på Salling, der især er kendt for sine slibeværktøjer i træindustrien, har siden stået uden direktør, men de efterladte til firmaets stifter har nu fundet en varig løsning.

Anne Bjerre Larsen er udnævnt som adm. direktør for Flex Trim A/S. Hun er datter af Poul Erik Jespersen og fungerede hidtil i en rolle som hans "højre hånd", som firmaet selv kalder det. Hun er i øvrigt gift med Karsten Larsen, som er salgsdirektør.

Den afdøde ejerleders hustru Solveig Bjerre Jespersen er nu eneejer, og hun glæder sig over, at både datteren og også sønnen Per Jespersen nu spiller vigtige roller i videreførslen af familievirksomheden.

- Det var Poul Erik magtpåliggende, at firmaerne kunne fortsætte som familiefirmaer, hvor hele familien kunne medvirke til den positive udvikling, skriver Solveig Bjerre Jespersen i en pressemeddelelse.

Det er egentlig ikke måden, Anne Bjerre Larsen havde håbet at tage topstillingen.

- Jeg havde jo håbet at far kunne stå ved min side mange år endnu. Men da dette skifte længe har været planlagt, har min far rustet både Karsten, Per og jeg godt til denne opgave, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094