23948sdkhjf

Søstrene Grene får drømmestart i Tyskland

Det går godt for Søstrene Grene i Tyskland.

Selvom den danske kæde først etablerede sig i det folkerige land syd for grænsen i sommeren 2016, så hænger det velkendte Søstrene Grene-logo nu hele 18 forskellige steder i Tyskland.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Tyskerne har taget virkelig godt imod os, og vi kunne ikke ønske os en bedre start. At gå fra én til 18 butikker det første år er mere, end vi turde håbe på. Der er en enorm interesse for vores produkter, og vi er meget glade for, at tyskerne forstår vores koncept, og det æstetiske univers vi tilbyder, siger Mikkel Grene, administrerende direktør i Søstrene Grene.

Siden den første butik i Hamborg har Søstrene Grene åbnet i Oldenburg, Hannover, Bremen, Wildau, Kiel, Posthausen, Berlin, Lübeck, Köln, Stuttgart, Mannheim, Bonn – samt fem yderligere butikker i Hamborg.

Næste butik er i Braunschweig i slutningen af oktober.

Den mere end 40 år gamle kæde har i det hele taget de seneste år oplevet stor vækst og ekspanderet, så Søstrene Grene i dag er på 12 forskellige markeder.

Ved årets udgang forventes op mod 180 butikker i alt verden over, og kæden vurderer, at der er potentiale for at åbne omkring 200 butikker på det tyske marked.

- Vi ser et stort potentiale for at åbne mange butikker i Tyskland i de kommende år. Der er ikke butikskoncepter i Tyskland, der tilbyder samme oplevelser og univers som os, og så har vi indgået samarbejde med en række yderst kompetente joint venture-partnere, som kender detailmarkedet og forstår vores koncept og værdier, siger Mikkel Grene.

En af årsagerne til, at tyskerne har fået øjnene op for den danske kæde skyldtes de sociale medier.

-Her er Søstrene Grene i tæt og hyppig dialog med deres tyske følgere om alt fra åbninger og produkter til gode råd om DIY-projekter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079