23948sdkhjf

Hurtigvoksende Hübsch bygger nyt domicil

Designfirmaet flytter fra Ikast til Herning.

På syv år er Hübsch, der sælger design- og livsstilsprodukter til hjemmet, gået fra to til 24 medarbejdere.

Derfor er tiden kommet til at finde nye, større rammer, og valget er faldet på en cirka 15.000 kvadratmeter stor grund i HI-Park i Herning.

Herning Byråd godkendte i denne uge salget af byggegrunden til Hübsch.

- Vi satser på at flytte ind i foråret 2018. Vi glæder os rigtig meget til for første gang at flytte ind i noget, der er lavet til os. Vi er et designfirma, og vores medarbejdere har fortjent inspirerende omgivelser. Det har vi fundet i HI-Park, der er et lækkert og pænt industriområde, fortæller Daniel Henriksen, medejer og salgs- og marketingdirektør i Hübsch.

Føler sig hjemme i Herning
Hübsch er stiftet af Daniel Rydder Henriksen og Flemming og Jannie Krüger Hussak i 2010. Økonomisk nåede virksomheden sit foreløbige højdepunkt i 2015 med et overskud på knap 10 mio. kroner før skat. I 2016 lød resultatet på 6,6 mio. kroner.

Med investeringen i det nye domicil flytter Hübsch fra sin nuværende adresse på Marsvej i Ikast og godt tre kilometer mod vest til et område, som de senere år har udviklet sig til et attraktivt sted for områdets virksomheder.

Købsaftalen med Herning Kommune indeholder også en forkøbsret på en nabogrund på yderligere cirka 10.000 kvadratmeter, som Hübsch overvejer at opføre lager på. Det vækker glæde på det lokale borgmesterkontor:

 - Det er altid en fornøjelse, når en virksomhed vælger at slå sig ned i Herning. At det så ovenikøbet er en lokalt forankret virksomhed i én af de brancher, hvor vores område står rigtig, rigtig stærkt, nemlig design, er kun en yderligere gevinst, siger borgmester Lars Krarup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078