23948sdkhjf

Arbejdsglæde og omsætning vokser hos Ilva og Idémøbler

97 procent af medarbejderne hos Ilva og Idémøbler har deltaget i en ny analyse, som viser, at arbejdsglæden er steget markant.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I løbet af tre år er medarbejdernes arbejdsglæde og engagement vokset markant, og ledelsen er ikke i tvivl om, at det har betydning for, at omsætningen i de to møbelkæder også er stigende.

- Vi har en klar ambition om at være Danmarks bedste arbejdsplads, så vi er ikke i mål endnu. Men resultatet er en vigtig milepæl i et årelangt, strategisk arbejde, siger IDdesigns direktør Michael Christiansen.

Siden 2014 har IDdesign målt medarbejdernes trivsel hvert år.

I den første analyse lå tilfredsheden under gennemsnittet for dansk detailhandel, men siden er det kun gået opad, og nu ligger arbejdsglæden hos medarbejderne i Ilva og Idémøbler et stykke over gennemsnittet.

- Vi bruger mange ressourcer på at øge arbejdsglæden, fordi vi mener det er en god og vigtig investering. Vi kan se, at det tiltrækker og fastholder de dygtigste medarbejdere og dermed sikrer vores kunder den bedste service. Helt konkret udmønter det sig i omsætningen i Ilva og Idémøbler, som er steget i takt med arbejdsglæden, lyder det fra Michael Christiansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.547