23948sdkhjf

Jysk investerer halv milliard i ny IT

Tre film om livet i Jysk skal rekruttere medarbejdere i hobetal.

I disse uger kan man på en række sociale medier støde på korte film med ansatte fra Jysks IT- og SAP-afdelinger, der fortæller om dagligdagen hos Jysk.

Baggrunden er, at Jysk, ligesom mange andre virksomheder, har behov for finde kloge IT-hoveder til at udvikle forretningen i det tempo, der kræves.

- Helt grundlæggende står Jysk overfor massive investeringer i IT. Jeg forventer, at vi over de kommende tre år skal investere omkring en halv milliard i IT-systemer, og det kræver selvfølgelig, at vi har de rigtige og de bedste ansatte. Det er baggrunden for, at vi nu laver en kampagne for at tiltrække endnu flere kompetente medarbejdere indenfor IT, siger Henrik Naundrup, Executive Vice President, Finance & IT i Jysk Nordic.

De massive investeringer, som Jysk planlægger over de kommende år, er fordelt på flere forskellige typer af IT-platforme, og derfor er målet også at styrke kompetencerne bredt.

- Vi har behov for medarbejdere med kompetencer indenfor web-, SAP- og Java-udvikling. Nogle af de højest prioriterede projekter lige nu er udviklingen af en unified commerce-platform, avancerede e-commerce-funktionaliteter, interne mobility-projekter rettet mod vores butiksnetværk og implementering af SAP eWM indenfor logistik og lagerstyring, siger Henrik Naundrup.

De tre film om livet som IT-ansat i Jysk vil blive boostet på sociale medier i de kommende måneder.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173