23948sdkhjf

Fra marinemøbler i marineselskab til selvstændig møbelproducent

CS Furniture i Gørding ved Bramming bliver selvstændig.

Hidtil har møbelproduktionen hos CS været en indgroet del af CS Accommodation, som udfører alt muligt andet end møbler - især montering af komplette løsninger til marine- og offshoresektoren.

Men efterhånden sælges stadig flere af virksomhedens møbler på land og ikke til vands, og det har skabt behov for en selvstændig konstruktion.

- Og så skaber det også gennemsigtighed, og det gør, at vi kan styre virksomheden med vores egne nøgletal, siger Kenneth Kjeldsen, som er direktør.

Møbelproducenten, der er gået fra søulk til landkrabbe, vokser især omsætningsmæssigt på et segment som hotel, café og restaurant.

Kenneth Kjeldsen som i mange år var ejerleder hos Gesten Bådaptering har brugt sin erfaring og sit netværk til at spise sig ind på markedet. Med en selvstændig profil skal der gøres klar til, at virksomheden kan vokse yderligere, fortæller han.

Han vil ikke oplyse de eksakte omsætningstal, men han fortæller, at CS Furniture voksede med et lille tocifret millionbeløb i 2016. Svarende til mellem 300 og 400 procent.

Med C.S. Simonsen Holding som ejer er møbelvirksomheden fortsat samejet med CS Accommodation.

Det er især møbler af materialer som MDF, finér, massiv træ, laminat, komposit, glas og metal, som virksomheden producerer, og der sigtes mod et bredt felt af professionelle aftagere.

Produktionen råder over 3500 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081