23948sdkhjf

Web-succes er til salg: Nye ejere søges

Onlinebutikken Casanova Møbler med base og showroom i Ringsted har siden 2005 positioneret sig som en temmelig uomgængelig forhandler for de, der søger designermøbler på nettet.

Nu er forretningen blevet omdannet fra personligt ejet til anpartsselskab, og et klart formål med omstruktureringen er, at udvide ejerkredsen og trække investeringskapital til.

Det fortæller Sussie Holm-Hansen, som er medejer.

- Casanova står over for mange muligheder, så vi føler, at tiden er inde til det nu. Siden startet er det kun gået fremad, blandt andet med en fordoblet omsætning fra 2015 til 2016. Vi har været en sund forretning fra dag ét, vi har bevist, at vi er stabile og kan vores ting, siger hun til Wood Supply.

Forstand på nettet

Ny investeringskapital skal blandt andet skaffe ekstra plads og nye folk, så væksten kan indfri det potentiale, hun synes, virksomheden har.

De 2 stiftere - Sussie Holm-Hansen og Bjarne Lars Jensen - havde primært en it-faglig indfaldsvinkel til det at handle med møbler på nettet.

Idéen blev skabt i 2004, da Bjarne Lars Jensen skulle møblere sit hjem.

- Så gik det op for os, at den fedeste møbelforretning på nettet ikke fandtes. Men den kunne vi da selv lave, og vi kunne gøre en masse ting anderledes, fordi vi har vores it-baggrund.

Kaldt "lille pige"

Hun mener, at firmaets force især er, at det var tidligt på færde på nettet. Før en "dengang støvet branche"- som hun kalder den - havde opdaget mediet som salgskanal.

- Så vi har positioneret os på nettet langt foran de andre. På Facebook har vi over 70.000 følgere, som følger os af egen fri vilje. Laver vi bare en lille smule larm og ballade, så er kunderne der.

Sussie Holm-Hansen føler, at forretningen i dag har fået en respekt, som den bestemt ikke havde, da hun i 2005 drog ud på messer for at købe ind.

- Dengang blev jeg klappet på hovedet og kaldt for lille pige. Jeg skulle gå hjem igen, for møbler kunne ikke sælges på nettet. Det var ikke noget, der var kommet for at blive. Men i dag giver de samme mennesker mig hånden og siger ”godt gået!”

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251