23948sdkhjf
>

Vejarbejde har skabt krise for møbelbutik

Casanova Møbler i Ringsted har, efter butikken i midten af februar blev lukket inde af et gravearbejde i Nørregade, mistet store dele af deres indtjening.

Det skriver Sjællandske Medier.

Møbelbutikken består af 750 kvm showroom, og de har set sig nødsagede til at lukke butikken ned nogle dage, hvor de vil bruge dagene på at få optalt deres varelager.

Det skriver de i et opslag i fredags til deres mere end 80.000 følgere på Facebook.

- For de kunder der er blevet fanget af situationen, så ledes der efter en samlet løsning for alle, fx ved opkøb eller kapitalindsprøjtning. Vi har alle brug for at seriøse aktører kan træde til og sikre den fremtidige drift og kunderne, lyder det i opslaget.

Læs også: Sjællandsk møbelbutik går konkurs

De takker samtidig kunderne for deres tålmodighed og siger videre, at fortsættelse følger.

Ejeren af Casanova Møbler Bjarne Jensen har flere gange åbnet beklaget sig over renovationen, der er en opdatering af kloaksystemet under navnet 'klimatilpasningsprojekt'. 

- Casanova har henvendt sig til mig for at søge økonomisk kompensation i forbindelse med anlægsarbejdet. Ringsted Kommune har ikke mulighed for at imødekomme den anmodning, da der ikke er hjemmel i vejloven til at støtte erhvervslivet økonomisk ved gener forårsaget af anlægsarbejder, har borgmester i Ringsted Kommune, Henrik Hvidesten (V), tidligere sagt til SN.dk.

Gravearbejdet skulle have været færdigt i april, men er på grund af forskellige problemer blevet forsinket.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109