23948sdkhjf

Fra Kuwait og til Aarhus for danske møbler

De færreste danskere er klar over, at Idemøbler for cirka 20 år siden blev realiseret som kæde på den arabiske halvø, hvor butikkerne drives på franchisebasis.

I mellemtiden har disse butikker taget navn efter kædeselskabet bag både Idemøbler og Ilva, som er IDdesign. Der drives i dag en håndfuld IDdesign-butikker i Mellemøsten og nogle få stykker i Europa, men ambitionen er, at konceptet skal udrulles til flere lande, og IDdesign, som i forvejen findes i Ungarn, har især kig på andre centraleuropæiske lande, hvor interessen for en lys og let nordisk stil findes på markederne.

Franchisetagerne inviteres én gang om året til IDdesigns hovedkvarter i Sabro ved Aarhus, hvor de får mulighed for at se og røre ved produkterne i IDdesigns nye katalog.

- Man er nødt til at komme og se og røre ved produkterne. Følelser spiller en stor rolle, når man køber ind, siger Rabaa Naser Al-Sayer til Wood Supply.

Hun driver til daglig en IDdesign-butik i Safat i Kuwait, og har valgt at rejse til Aarhus for helt egen regning.

Faktisk er der endnu flere leverandører til stede, og repræsentater for firmaer som Interstil, Actona og Vita Copenhagen med flere fik mulighed for at træffe de udenlandske aftagere i direkte dialog.

IDdesigns husmessen for udenlandske franchisetagere slutter i dag efter at have foregået siden mandag.

Artiklen er en del af temaet Video.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078