23948sdkhjf

Konkurrencestyrelsen nikker ja til dansk-svensk fusion

My Home Møbler er nu officielt på svenske hænder.

Allerede i maj måned udsendte den svenske onlineforhandler Bygghemma og dend anske møbelkæde en pressemeddeleles om at man havde underskrevet en aftale, der betød at størstedelene af aktierne i den danske møbelkæde kom på svenske hænder.

Aftalen var dog betinget af at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendte aftalen.

Det er altså sket nu. 

- Idet fusionen på baggrund af de foreliggende oplysninger ikke giver anledning til indsigelser, har Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendt fusionen efter en forenklet sagsbehandling. Godkendelsen er givet under forudsætning af, at de oplysninger, de deltagende virksomheder har afgivet, er korrekte, skriver styrelsen i en meddelelse.

My Home har 30 butikker på landsplan og det er dem der har drevet væksten de senere år. Ved aftalens indgåelse i maj fortalte My Homes direktør Jan Hallas at han havde store forventninger til det nye ejerskab.

- Bygghemma besidder nogle kompetencer med onlinehandel, som vi ikke selv er i besiddelse af og derfor bliver vi nu sammen en markant spiller i møbelbranchen. Vi er imponeret over Bygghemmas ledelse og teamet bag, herunder de resultater de har skabt på onlinehandel, og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde.

 Jan Hallas og den øvrige stab fortsætter under det nye ejerskab. 

Byghemma omsætter for 3 mia. svenske kroner om året.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079