23948sdkhjf

Succesfuldt jysk-fynsk samarbejde

Siden møbelsnedkeriet Bernstorffsminde og designfirmaet dk3 sendte deres første fælles møbel i handlen, er der kommet tre nye kunder til om ugen.
Samarbejdet mellem Bernstorffsminde og dk3 tog sin begyndelse i 2008, og i 2009 sendte de to virksomheder et bord, en skammel og en stol på markedet.

I det første år på markedet har dk3 i gennemsnit formået at hente tre nye kunder om ugen, og det betyder, at Bernstorffsmindes otte medarbejdere i produktionen i dag bruger cirka 15 % af deres arbejdstid på møbler fra dk3.

Udover Bernstorffsminde samarbejder dk3 med et andet sydfynsk møbelsnedkeri – Johs. Kristoffersen & Co – og ifølge dk3-ejer Jacob Plejdrup har valget af danske producenter været afgørende for den nyetablerede møbelvirksomhed:

- Mange vælger at få produceret i udlandet i jagten på den gode pris. Vi har valgt at satse på den gode tradition for håndværk, vi har i Danmark. Og jeg nyder at rejse ud i landet og fortælle, at møblerne har Bernstorffsminde stemplet, siger Jacob Plejdrup til Fyens Stiftstidende.

Nyt produkt på vej
Det succesfulde start på samarbejdet mellem Bernstorffsminde og dk3 betyder, at de to firmaer er i fuld gang med et nyt produkt; en relancering af Poul Cadovius’ reolsystem fra 1950’erne:

- Da jeg så Poul Cadovius’ gamle reol-system, var jeg ikke i tvivl om, det var noget for os. Den passer ind i vores filosofi om, at der skal være mulighed for individuelle løsninger, siger Jacob Plejdrup.

Reolen er allerede sat i produktion hos Bernstorffsminde og skal i handlen henover efteråret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094