23948sdkhjf

Østjyske reolproducenter indleder samarbejde

Clic A/S og Hammel Furniture A/S er gået sammen om produktion og salg af en ny reolserie til fladskærme og surround-anlæg.
Produktserien har fået navnet ”UNNU”, og det er Hammel Furniture, der står for produktionen samt den del af salget, der sker gennem etablerede møbelkædebutikker.

Samarbejdspartneren Clic får så til opgave at afsætte produkterne gennem sit netværk i AV-branchen.

Hos Hammel Furniture oplyser man, at planen i første omgang er at sælge møblerne gennem kæderne Idemøbler og Ilva. På lidt længere sigt er ambitionen at gå ind på markedet for projektindretning ved at tilbyde reolerne til mødelokaler, showrooms og lignende.

Mulighed for synergier
Det er adm. direktør i Hammel Furniture A/S, Hans Houlind, der er linket mellem de to virksomheder. Siden 2007 har han nemlig været været medejer af Clic:

- Jeg så muligheden for at udnytte nogle synergier i de to virksomheder. Clic besidder en betydelig viden på området for AV-møbler, og hos Hammel Furniture er der en tilsvarende stor ekspertise omkring produktion og salg. Det gælder om at udnytte de muligheder, så vi alle kommer til at bruge kræfterne rigtigt, siger Hans Houlind.

Reolerne kommer i handelen i september måned og omfatter i første omgang en 3-sektioners model. Senere på året udvides serien til også at omfatte andre modulstørrelser.

Samarbejdet mellem de to virksomheder er desuden resulteret i et fysisk bofællesskab. Clic er således flyttet ind på Hammel Furniture’s adresse i Hammel.

Clics øvrige modelsortiment, der består af AV-møbler i den eksklusive ende af markedet, vil dog fortsat blive produceret på højtalerproducenten Dynaudio’s kabinetfabrik i Vejle.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093