23948sdkhjf

Wood Supply introducerer nu Dialogforum

Wood Supply introducerer nu Dialogforum. Med dialogforum er det nu muligt at komme i direkte kontakt med dine kolleger indenfor træ- og møbelindustrien. Det kan være i form af almindelig erfaringsudveksling eller mere konkrete henvendelser.

Vi introducerer nu Dialogforum

Vi introducerer nu Dialogforum. Med dialogforum er det nu muligt at komme i direkte kontakt med dine kolleger indenfor træ- og møbelindustrien. Det kan være i form af almindelig erfaringsudveksling eller mere konkrete henvendelser.

Dialogforum er et effektivt netværk indenfor træ- og møbelindustrien. Der er tale om et gratis netværk. Er du medlem af Wood Supply, har du fri adgang til at bruge netværket.

Offentlige forummer
Offentlige forummer er tilgængelige for alle medlemmer. Det kræver kun, at du er logget på. Det vil typisk være Wood Supply, som er ordstyrer (moderator) på disse forummer. Har du en god ide til et åbent forum så kontakt os. Du kan bare gå i gang med at bruge de allerede oprettede forummer. Se herom nedenfor.

Private forummer
Du kan selv lave dit eget private forum. Det kan f.eks. være et lille netværk, du arbejder med – eller det kan være en klub for producenter i et geografisk område. Hvis du opretter et forum, bliver du ordstyrer (moderator). Du skal først lave en beskrivelse af, hvad dit forum går ud på. Herefter kan du inviterer deltagere blandt medlemmerne på Wood Supply. De inviterede vil modtage en mail – og ved deres bekræftelse af mailen, oprettes de automatisk som medlemmer. Det er kun de inviterede, som kan se den dialog, der foregår i dette private forum.

Mail service
Tilmeld dig til mailservice på de forummer, der interesserer dig. Hvis der er aktivitet på et af disse forummer, vil du herefter modtage en mail. Du modtager kun én mail én gang om dagen.

Sådan ser åbningssiden ud:

De forskellige forummer
Vi har fra start oprettet en række grupper f.eks.:

Netværksgrupper – offentlige forummer:

· indkøbschefen
· logistikchefen
· produktionschefen
· salgschefen – møbler
· salgschefen – byggevarer
· økonomichefen

Her kan du komme i dialog med dine kolleger i de andre virksomheder. Har du en konkret problemstilling, så spørg dine kolleger til råds. Eller har du en god ide – så giv den videre.

Vi har også oprettet forummer til helt konkrete formål f.eks.:

Emnegrupper – offentlige forummer:

Leverandørsøgning. Mangler du en leverandør fra ind eller udland, og har du svært ved at finde en – så spørg dine kolleger. Her vil både indkøbere og leverandører/underleverandører kunne tilmelde sig.

Messeaktiviteter – har du behov for samarbejde med andre i forbindelse med messer – kørelejlighed, fællestransport, fælles aftenarrangementer eller lignende – så brug dette forum.

Pooling af indkøb - hvis der kan være interesse for det, kan vi hjælpe jer med at gennemføre fællesindkøb. Meld ind med konkrete emner – og meld jer til med behov – så bistår vi med indhentning af et samlet tilbud, hvis der er tilstrækkeligt med andre som melder sig på.

Internationale forummer:

Baltikum – har du virksomhed i Baltikum så etabler kontakt med de andre virksomheder indenfor træ- og møbelindustrien som er beliggende i Baltikum. Brug hinanden til erfaringsudveksling. Giv evt. gode råd til kolleger, der er ved at etablere sig.

Tilsvarende laves for andre lande.

Disse forummer vil blive lavet som private forummer - men det vil som oftest være Wood Supply, der står som ordstyrer (moderator) og som inviterer andre til at deltage. Til disse forummer er det muligt at få gæste login for virksomheder, der endnu ikke er med i Wood Supply. Du kan således samle alle dine kolleger i det pågældende land. Kontakt os, hvis du vil tilmeldes et af disse forummer - eller hjælpe med at oprette et.

Læs her om de etiske regler for anvendelse af dialogforum

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068