23948sdkhjf

Ny medejer hos ambitiøs trægrossist

Den tidligere Optimera-direktør, Arnold D. Johansen, er netop indtrådt i ejerkredsen hos Bergsten Timber.
Bergsten Timber udspringer af DLHs softwood-afdeling, som blev lukket i slutningen af 2009. Med Arnold D. Johansen på holdet sætter den unge virksomhed nu for alvor turbo på koncept- og forretningsudviklingen:

- Det har stor strategisk betydning, at vi nu har Arnold D. Johansen ombord. Han bidrager med dyb brancheindsigt, stor ledelsesmæssig erfaring, og han har et enormt netværk, siger administrerende direktør Morten Bergsten.

Arnold D. Johansen, 56, hører til blandt trævarebranchens mest markante ledelsesprofiler. Han har gennem 13 år været det ledelsesmæssige omdrejningspunkt og ansvarlig for DLH-Gruppens byggematerialeaktiviteter, herunder salg af forretningsområdet til Saint-Gobain, som i dag ejer Optimera:

- Jeg har kigget mig om efter den rigtige mulighed. Tiden som freelance-rådgiver har givet mig smag for iværksætteri og at være min egen herre. Bergsten Timber opfylder begge ønsker, og jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at udvikle denne lille kometvirksomhed, siger Arnold D. Johansen.

Nyt forretningsområde
Hos Bergsten Timber får Arnold D. Johansen ansvaret for at udvikle et nyt forretningsområde med komplementære produkter, som har gennemgået en forædling.

Bergsten Timber vil således inden for kort tid udvide sit sortiment med bl.a. interiør-træbeklædning og sourcing af nye træbaserede produkter, fortrinsvist til byggeriet:

- Vi går ubetinget efter at blive den bedste og dermed foretrukne grossist inden for softwood, og en udvidelse af produktsortimentet samt et konstant fokus på koncept- og forretningsudvikling spiller en afgørende rolle i den proces. De nye aktiviteter inden for interiør-træbeklædning og nye træbaserede produktområder omfatter både import og eksport. Med disse tiltag vil vi øge værdien af vores eksisterende kundegrundlag samtidig med, at de vil åbne dørene til nye kunder, siger Morten Bergsten.

Om Bergsten Timber
Virksomheden er etableret i december 2009 i Køge med speciale inden for salg af gran- og fyrretræ til de danske tømmerhandlere.

Medarbejdere og ledelse i Bergsten Timber kommer fra den verdensomspændende danske trægrossist, DLH, som i slutningen af 2009 lukkede sin softwood-afdeling. Bergsten Timber har overtaget mange aktiviteter herfra, men tilbyder dem i nye koncepter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078