23948sdkhjf

Roslev Trælasthandel køber op i det midtjyske

Virksomheden med afdelinger i Holstebro og Skive har overtaget to søsterselskaber i Herning og Ikast med tilsammen ca. 90 medarbejdere.
Ønsket om et generationsskifte fører nu til, at familieejede Roslev Trælasthandel A/S overtager alle aktier i Herning Tømmergård & Byggecenter A/S og søsterselskabet Midtjysk Byggecenter A/S i Ikast.

- Forhandlingerne har stået på gennem nogen tid, og vi har herigennem kunnet konstatere, at de to virksomheder har mange værdier til fælles. Det giver et godt grundlag for den fortsatte udbygning af begge virksomheder. Geografisk set ligger vi også godt i forhold til hinanden, siger adm. direktør og hovedaktionær, Jørgen S. Hansen.

Han fremhæver Herning Tømmergård & Byggecenter A/S og Midtjysk Byggecenter A/S som meget veldrevne forretninger, med en stab af dygtige og kompetente medarbejdere:

- Det er derfor, vi er gået ind i denne handel og jeg forventer en styrkelse af den samlede virksomhed, siger Jørgen S. Hansen, der stiler mod en samlet 2010-omsætning på mere end 500 mio. kroner.

Ny leder i Herning
Herning Tømmergård & Byggecenter og Midtjysk Byggecenter er stiftet af de tre hidtidige ejere Aksel Hvid, Leo Jørgensen og Henning Andersen. De to førstnævnte fortsætter i deres nuværende stillinger, mens Henning Andersen overtager posten som formand for bestyrelsen i det fortsættende selskab, Roslev Trælasthandel A/S.

Ny afdelingsleder i Herning bliver den 40-årige Ole Koch Thomsen, der er født og bosat i Herning. Han har siden 1993 arbejdet for Roslev Trælasthandel, senest som HR- og udviklingschef.

Ved overtagelsen forlader både Herning Tømmergård & Byggecenter A/S og Midtjysk Byggecenter A/S indkøbssamarbejdet XL-Byg og vil fremover i stedet drage fordel af indkøbssamarbejdet Danbuy, som Roslev Trælasthandel A/S er medlem af.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096