23948sdkhjf

Ny løsning giver bonus på Rold Skov Savværk

En trådløs stregkodeløsning har øget sporbarheden og den generelle effektivitet hos Rold Skov Savværk.
Rold Skov Savværk, der opskærer nåletræ til byggesektoren, har i de senere år øget automatiseringsgraden og udvidet kapaciteten i en sådan grad, at det daværende papirbaserede lagerstyringssystem ikke længere kunne følge med.

Systemet, som i høj grad var baseret på medarbejdernes hukommelse, indeholdt ingen reelle lagerstyring, og da man til sidst manglede både overblik og lagerstatus, blev det besluttet at skifte til en stregkodebaseret trådløs løsning.

Løsningen: Online ERP i alle trucks
Med det nye system udstyres alle ’pakker’ med stregkodelabels, og alle trucks har fået terminaler og trådløse stregkodescannere.

Truckførerne henter og bringer de store pakker over alt på savværkets store areal, og det trådløse netværk dækker alle væsentlige hjørner af virksomheden.

Stregkodescannere, truckterminaler, labelprintere, printsoftware samt det trådløst netværk er leveret af én og samme leverandør og det er helt bevidst:

- Vi har valgt en leverandør, som vi stoler 100 % på, og det er meget vigtigt, da vi ikke har forstand på den slags løsninger. At samarbejde med kun én leverandør gør projektstyringen og den løbende kommunikation lettere – og ikke mindst bliver ansvarsfordelingen meget præcis, fortæller produktionsleder Søren Krogstrup f om baggrunden for valget af Norris Print-Tech som leverandør.

Resultaterne: Fuldt overblik og øget effektivitet
Den nye løsning har optimeret savværkets planlægning og produktion, hvor effektiviteten er øget og fejlmarginen faldet:

- Medarbejderne er efter en indledningsvis tøven blevet meget glade for løsningen, og eftersom vi endnu kun benytter få af løsningens mange funktionaliteter og muligheder, regner vi med at denne positive udvikling vil fortsætte et godt stykke tid endnu, slutter Søren Krogstrup.

Om Rold Skov Savværk
Rold Skov Savværk opskærer nåletræ til byggesektoren. Produktsortimentet dækker over konstruktionstræ, beklædning, emballagetræ, varmebehandlet træ samt bark og flis.

Kunderne, som befinder sig i hele Europa, er primært trælasthandlere, byggemarkeder og træindustri.

Aktieselskabet Rold Skov Savværk, som omfatter to savværksenheder i henholdsvis Arden og Sabro, er et af Danmarks absolut største nåletræssavværker. Rold Skov Savværk hører under A/S Lindenborg Gods, som arealmæssigt er et af Danmarks største godser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094