23948sdkhjf

Holmris: Forrygende første kvartal

En række store projektordrer har vendt udviklingen hos den midtjyske kontormøbelproducent ovenpå et meget hårdt 2009. Det kan medføre genansættelser.
Fra 2008 til 2009 oplevede Holmris et fald i salget på knap 50 %, men ifølge direktør Henrik Holmris er virksomheden nu igen tilbage på sporet:

- Vi tidoblede vores omsætning i perioden 2000-2008 og må erkende, at vi ikke kunne nå hurtigt nok at skrue ned for omkostningerne, da finanskrisen kom buldrende ind over os. Men nu har vi kørt med sorte tal i knapt et år, og især har vi haft et forrygende første kvartal i år, siger han til dagbladet Børsen.

Genansætter fyrede medarbejdere
Det er især store kontrakter med projektleverancer til bl.a. SEB Bank, Middelfart Sparekasse og advokatfirmaet Dahl, der skæpper godt i kassen, og Henrik Holmris vurderer, at udviklingen vil medføre opjusteringer på personalesiden:

- Vi har oplevet en voldsom aktivitetsstigning på forespørgsler, tilbud og store udbud inden for de seneste måneder, og vi forventer at skulle genansætte nogle af de ca. 40 medarbejdere, som vi har måttet sige farvel til i løbet af 2009, fortæller han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078