23948sdkhjf

Idemøbler åbner nyt bolighus i Esbjerg

De har allerede et bolighus i byen. Ikke desto mindre åbner IDEmøbler i slutningen af maj et spritnyt bolighus i Esbjerg. Der sker på Stormgade - kun et enkelt husnummer fra, hvor Idemøblers nuværende bolighus ligger i dag.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Det nye bolighus får et salgsareal på 2.500 kvadratmeter og bliver konceptmæssigt indrettet efter en ny stil, som har til formål at vise de forskellige løsninger til hjemmet.

- Idemøbler er i disse år inde i en positiv udvikling, hvor vi moderniserer vores gamle bolighuse og leder efter nye og spændende beliggenheder over hele landet, fortæller Martin Hallund, kædedirektør for Idemøbler.

Og moderniseringen af kæden er netop årsagen til, at Idemøbler åbner et nyt bolighus i nabolokalerne til det eksisterende bolighus. De nuværende lokaler er således blevet utidssvarende og kan ifølge Martin Hallund ikke leve op til de krav, som Idemøbler i fremtiden stiller til sine bolighuse.

- Vi skal naturligvis følge med tiden og tilbyde de nyeste koncepter og løsninger, og her betyder den rigtige beliggenhed og indretningsmuligheder i vores bolighuse meget, siger han.

Alle medarbejdere fra den nuværende Idemøbler følger med til det nye bolighus, og Idemøbler regner med at ansætte flere kolleger i Esbjerg, da omsætningen og antallet af kunder forventes at blive større i det nye bolighus.

Den nye Idemøbler åbner ultimo maj, og åbningen bliver fejret med en åbningsfest.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078