23948sdkhjf

Møbelkæde åbner bolighus i Roskilde

Beboere i Roskilde med hang for stil og boligindretning kan glæde sig til at få 2500 nye kvadratmeter at boltre sig på, når IDEmøbler åbner et helt nybygget og topmoderne bolighus på Københavnsvej den 23. november.

Den store butik er opdelt i to etager, som er indrettet efter møbelkædens nye og fremtidssikrede koncept, der serverer masser af inspiration for kvalitetsbevidste kunder og hjælper med at skabe rammen for et levende og personligt hjem.

- Roskilde er en god handelsby, og vi har gjort os umage for at skabe en superflot butik fyldt med inspiration til alle rum i hjemmet, siger Ramazan Kanbul, der er IDEmøblers salgschef i Region Øst.

Hyppig udskiftning
IDEmøbler har de seneste år udvidet med flere nye bolighuse rundt omkring i landet, og Roskilde har længe stået højt på ønskelisten.

- Vi har fundet en rigtig god placering på en af Roskildes mest trafikerede veje, og vi har høje forventninger til den nye butik, siger Ramazan Kanbul.

I butikkens indretning er der tænkt over både lys og gulvtæpper, der er med til at skabe en hjemlig atmosfære, som gør det nemt for kunderne at forestille sig, hvordan de udstillede møbler og boligtilbehør vil tage sig ud i deres eget hjem.

- Vi kommer også til at skifte udstillingerne oftere end før, og jeg vil næsten love, at uanset hvor tit man besøger den nye butik i Roskilde, kommer man hjem med ny inspiration til sin boligindretning, lyder det fra salgschefen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094