23948sdkhjf

Møblér vil indtage storbyerne

Møbelkæden findes ikke i hverken Odense eller Aarhus.

Der er ingen Møblér-butik i Aarhus. Ingen i Odense. Kun én i hele Storkøbenhavn.

Så den landsdækkende kæde af selvstændige møbelbutikker står svagt, hvor befolkningsudviklingen er stærk, men det vil selskabet bag, In2house, lave om på.

In2house er nu på udkig efter butikschefer, som vil drive nye Møblér-butikker. Især i de 3 største byer.

Vi har en række af vores medlemmer, som står klar til at investere i etableringen af nye Møblér-butikker, når vi har fundet de rette lokaler. Især i de store byer som Aarhus og Odense, siger Iglin Tanggaard, som er kædechef for Møblér i In2house.

Hun vil lokke med en model, som i de senere år har givet gode resultater. I et netop offentliggjort regnskab er kædeselskabet kommet ud med millionoverskud, og halvdelen af det overskud, er blevet delt ud mellem medlemmerne.

- Det lokale ejerskab er et centralt element i Møblér-konceptet. Vi kan se og mærke, at det giver en ekstra energi og et ekstra fokus, når butiksejeren selv er på salgsgulvet i hverdagen, siger hun.

Projektet med at udvide kæden bakkes op af medlemmerne, fortæller hun. Flere medlemsbutikker står klar til at investere og støtte op som kommende medejere, hvis de rigtige butikschefer og de rigtige placeringer kan findes.

- Vi har gode eksempler på at en kombination af erfarne butiksejere som engagerede medejere i samarbejde med butikschefer, som også ejer en betydelig del af butikken, giver butikker, som kan klare sig i konkurrencen og tjene penge til ejerne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078