23948sdkhjf

Ejer af tømmerkæde træder til side - og udpeger ny direktør

Når Østerbro Tømmerhandels ejer Allan Lundberg nu træder tilbage som direktør, så er det fordi, han vil lave det, han har allermest lyst til.

Og det er at beskæftige sig med salg ude i den sjællandske tømmerkædes afdelinger. Og at coache og vejlede medarbejdere.

Han vil kort sagt vandre rundt mellem selskabets forskellige afdelinger for at yde service og optimere de enkelte forretninger, og indsætter derfor den 51-årige indkøbs- og økonomidirektør Peter Klindt Jørgensen på en direktørpost som administrerende.

- Jeg er en atypisk leder, og jeg har aldrig været god til at være direktør, men jeg har været heldig med det jeg har gjort og har nu en forretning, som nærmer sig 70 medarbejdere, siger han til Wood Supply.

Peter Klindt Jørgensen kom til Østerbro Tømmerhandel i 2013.

Siden har han varetaget de administrativt tunge opgaver og gennemført en omstrukturering og delt firmaet op i ejendomsselskab og driftsselskab.

- Det er overstået nu, og så skal vi finde en ny udfordring til ham, siger Allan Lundberg.

Han beskriver Peter Klindt Jørgensen som en leder, der - i modsætning til ham selv - er en passende og kompetent direktørfigur. Plus 36 års arbejdserfaring i branchen.

I år forventer Østerbro Tømmerhandel at nå en omsætning på 200 mio. kroner. I 2020 er målet, at omsætningen skal nå 250 mio. kroner.

Virksomheden står bag fire tømmerhandler i København og Nordsjælland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094