23948sdkhjf

Over 650 virksomheder klar til ZOW

Den 8. februar lyder startskuddet til den tyske messe, der præsenterer nyhederne hos underleverandørerne til den internationale møbelindustri.
Det er i år den 16. udgave af ZOW, som afvikles hvert år i Bielefeld/Bad Salzuflen. Sidste år havde messen 618 udstillere, der tilsammen dækkede et messeareal på 35.000 m².

2010-udgaven af ZOW får deltagelse af lidt mere end et par håndfulde danske udstillere; heriblandt Safco International fra Silkeborg, der deltager for første gang.

Safco er lagerførende distributør af låger og tilbehør til køkkenindustrien i Skandinavien og udstiller på ZOW sammen med sin hovedleverandør; Legnoflex fra Italien.

- Da det er først gang, vi skal udstille, så har vi høje forventninger. Vi har altid besøgt ZOW-messerne i de forskellige lande, og vi er meget begejstrede for konceptet. Vi håber, at vi får en rigtig god messe med besøg af ’gamle’ men også nye kunder. Vi tror, at det er en rigtig god måde at få kontakt til nye kunder, lyder det forventningsfuldt fra direktør Per Tolderlund.

Safco-direktøren fortæller, at virksomheden har valgt at satse på en hel del nye modeller af grebsfri låger og låger i glas, og han forventer et stort rykind på standen:

- Det lyder til, at der kommer mange besøgende denne gang. Vi har sendt invitationer ud og talt telefonisk med mange af vore kunder, og vi har fået tilbagemeldinger om at næsten alle kommer til ZOW. Det er dejligt, siger Per Tolderlund og oplyser, at der er tale om kunder fra både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

ZOW løber af stablen i dagene 8.-11. februar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.493