23948sdkhjf

Jysk fortsætter engagement i handicapidræt

Den 20 år gamle aftale mellem Jysk og Dansk Handicap Idræts-Forbund er netop blevet forlænget med yderligere fire år.
Lars Larsen og Jysk har netop forlænget den sponsoraftale med Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF), som så dagens lys første gang i 1989.

Med aftalen følger fire millioner kroner, der skal bidrage til at udvikle handicappens eliteidræt.

Derudover kommer en årlig støtte på minimum 200.000 kroner fra virksomheden Kiwi Vending Group, der samler penge ind til handicapidrætten via salg fra automater i Jysks butikker:

- Samarbejdet med DHIF bygger på nogle stærke fælles værdier. Vi er stolte over at sponsorere de sportsfolk, der høster flest olympiske medaljer i Danmark, og vi glæder os til at følge de seriøse og professionelle eliteidrætsudøvere i årene fremover, siger Jysk-ejer Lars Larsen.

For Jysk rækker engagementet i handicapidrætten dog længere end til landegrænsen. Gennem årene har interessen for handicapidræt nemlig bredt sig til andre lande, hvor møbel- og sengetøjskæden har butikker.

Således er Jysk i dag hovedsponsor for forbundene i Danmark, Norge og Sverige, mens man endvidere støtter handicapidrætten i Canada, Litauen, Letland og Estland samt på Island og Færøerne via Jysk Franchise:

- Vi støtter eliten inden for handicapidræt, fordi idrætsudøverne er dygtige og viljefaste ud over alle grænser. Ikke fordi de mangler en arm eller et ben. Derfor har vi som en internationalt opererende virksomhed valgt at samle vores sponsorkroner om handicapidræt – både i og uden for Danmark, slutter Lars Larsen.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094