23948sdkhjf

NJA Møbler vil have sorte tal i 2010

Efter fire år med tocifrede millionunderskud har møbelproducenten arbejdet hårdt på at øge effektiviteten og mindske spild. Det skaber tro på et mindre overskud i 2009/10.
Branchen for fyrretræsmøbler er præget af hård prismæssig konkurrence, og det har sat sine spor i de senere års regnskaber hos NJA Møbler, der har base i Nors ved Thisted.

Onsdag offentliggjorde virksomheden sit 2008/09-regnskab med et underskud på 13,254 mio. kroner, og selvom det er en forbedring på 4,385 mio. kroner sammenlignet med sidste år, betegner ledelsen resultatet som ”stærkt utilfredsstillende”.

Nye ressourcer til salgsafdelingen
2008/09 er det fjerde regnskabsår i træk med tocifret millionunderskud, men hos NJA er man alligevel gået ind i det nye regnskabsår med en god portion optimisme.

I årets løb er flere ledende medarbejdere blevet udskiftet, og der er med succes blevet arbejdet på at øge effektiviteten, minimere spild og nedbringe varelageret.

Desuden er salgsafdelingen blevet tilført nye ressourcer, og sammen med et øget fokus på produktudvikling skal det bane vej for et ”mindre overskud” i 2009/10.

NJA Møbler har i indeværende regnskabsår fået tilført 2,4 mio. kroner fra moderselskabet NJA Holding til styrkelse af kapitalgrundlaget.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078