23948sdkhjf

HP3 opnår certificering

HP3 A/S, der producerer modul-huse i træ, er efter et års arbejde blevet certificeret som producent af træelementer.
HP3 A/S, et selskab i HP Gruppen, indledte for godt et år siden en proces, der havde til formål at sikre en certificering som producent af træelementer.

Missionen er nu lykkedes, og fabrikschef Johannes Frandsen ser store perspektiver i selskabets fremtidige muligheder; blandt andet i relation til offentlige udbud:

- Certificeringen betyder, at vi nu kan levere til alle statslige og offentlige byggerier. Efterhånden stiller de fleste professionelle bygherrer samme krav, så det har været vigtigt for os at slippe gennem nåleøjet, forklarer fabrikschefen, mens koncernchef Søren Pedersen supplerer:

- Det forøger vores markedsområde inden for det industrialiserede byggeri, der er i kraftig vækst i herhjemme, vurderer han.

Certifikatet kom i hus i forbindelse med HP3’s ordre på det nye Vilcon Hotel i Slagelse, hvor der blev afholdt audit på alle produktionsprocesserne i fabrikken.

HP3’s kvalitetsmål er at fremstille præfabrikerede træelementer samlet med mekaniske forbindelsesmidler, der opfylder kravene i Europæiske norm, prEN 14732 – 1:2006. Samtidig skal selskabet til stadighed være CE-produktcertificeret for at kunne opfylde gældende lovkrav.

I systemet indgår bl.a. indkøbt styrkesorteret træ efter T – virke til egne elementer, men øvrige produkter der indgår i elementerne skal ligeledes overholde kravene i EN 14732.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127