23948sdkhjf

Nyt navn og ny direktør til møbelfabrik

For at understrege forbindelsen til salgsselskabet Fumac skifter Hanbjerg Møbelfabrik nu navn til Fumac Production. Samtidig sker der ændringer i ledelsen.
Produktionsselskabet Hanbjerg Møbelfabrik A/S, der er eneejer af salgsselskabet Fumac A/S, har pr. 1. november skiftet navn til Fumac Production A/S.

Samtidig er stifteren af Fumac, Lars Fjeldsted, fratrådt for at gå på pension. I hans sted tiltræder ejeren af Fumac Production, Tommy Jensen, som ny direktør, mens Lars Fjeldsted fortsætter som medlem af bestyrelsen.

Lars Fjeldsted etablerede Fumac tilbage i 1981, og virksomheden har i dag en stærk position inden for kontormøbler både herhjemme og på en række eksportmarkeder. Produktionen af kontormøbler er samlet på den topmoderne møbelfabrik i Vinderup.

Tommy Jensen siger om baggrunden for navneskiftet, at man ønsker at strømline og målrette markedsføringen over for både nuværende og nye kunder. I den forbindelse er det hensigtsmæssigt, at de to selskabers navne tydeligt signalerer sammenhæng og slægtskab:

- Vore mange og trofaste kunder ved udmærket, at Fumac er Hanbjerg, og Hanbjerg er Fumac, men vi ønsker alligevel at udrydde enhver mulig forvirring én gang for alle. Det har indgået i overvejelserne om navneskiftet, at der på det seneste har været en del uro hos andre virksomheder i branchen, og at tidspunktet for vor udmelding på denne baggrund kan virke uheldigt. Imidlertid er vi både velkonsoliderede og velpositionerede, og vi forventer en fortsat positiv og harmonisk udvikling i markedet, fastslår Tommy Jensen og fortsætter:

- Fumac Production A/S har i de seneste år investeret store summer i teknologisk udvikling af produktionsapparatet på fabrikken i Vinderup, og der vil blive investeret yderligere i automatisering i de kommende år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065