23948sdkhjf

Fra maskinfabrik til salgsdrevet logistikvirksomhed

Hos Vela A/S, der producerer specialstole, er man i fuld gang med at puste nyt liv i en gammel familievirksomhed. Det skaber både vækst og sorte tal på bundlinjen.
Der er sket meget, siden Vermund Larsen i 1930’erne begyndte at producere taburetter til klinikker, venteværelser og frisørsaloner.

Vela A/S beskæftiger i dag 60 ansatte, der udvikler alt fra taburetter og arbejdsstole til el-kørestole og børnestole. Aalborg-virksomheden er netop blevet godkendt som deltager i programmet ”Flere Virksomheder i Vækst” under Væksthus Nordjylland, og det udløser midler til at fortsætte den udvikling og vækst, som Vela gennemgår i disse år:

- Vi har arbejdet og arbejder fortsat på at få transformeret en produktionsdrevet maskinfabrik til en salgsdrevet logistikvirksomhed. Vi har simpelthen vendt virksomheden på alle områder. I øjeblikket har vi 13 indsatsområder med sammenlagt 134 tværfaglige projekter i gang på én gang, og det er mange i en virksomhed med blot 60 ansatte. Derfor vil vi bruge midlerne fra Væksthus Nordjylland til et kompetenceløft til dem, der arbejder med at få gennemført og forankret alle disse projekter, siger administrerende direktør, Per Buus, til Nordjyske Medier.

Han har været hos Vela siden 2003 og kan trods finanskrisen prale af både overskud og vækst. Således bød september på omsætningsrekord, og Vela forventer i 2009/10 en fremgang på cirka 10 % i såvel omsætning som indtjening. Det seneste regnskabsår gav et overskud før skat på 7,154 mio. kroner.

Læs mere om programmet ”Flere Virksomheder i Vækst” på www.startvaekst.dk

Kilde: Nordjyske Medier

Læs mere om: VELA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125