23948sdkhjf

Møbelproducent får dobbelt så meget plads

Aalborg-baserede Vermund Larsen, også kendt som Vela, der udvikler og producerer ergonomiske stole, er klar til endnu en udvidelse.

Det er blot et år siden, virksomheden overtog hjælpemiddelproducenten Meyland-Smith i Hjørring, og nu er pladsen på Gøteborgvej i det sydvestlige Aalborg blevet for trang. Derfor har virksomheden overtaget yderligere 6.600 kvm, der grænser op til de nuværende faciliteter, og hvor kontormøbelvirksomheden Rumas før havde til huse. Dermed får virksomheden mere end dobbelt så meget plads at gøre godt med.

– Efter mange år med solid vækst har vi brug for mere plads, både til det stigende antal kollegaer samt produktion- og lagerfaciliteter. Vi har fokuseret på enkelte kerneprodukter og kernemarkeder, og det har i en lang årrække båret frugt. Vi kan nu trygt udvide vores fysiske faciliteter og give plads til fortsat vækst, forklarer Per Buus, adm. direktør hos Vermund Larsen.

Coronapandemien har været med til at øge efterspørgslen hos Vela, hvis hovedprodukt, Tango-stolene; hjælper især ældre mennesker til øget selvstændighed i eget hjem. Ifølge Per Buus har virksomheden mærket den øgede efterspørgsel hjemme såvel som på Velas eksportmarkeder.

–  Det er os en glæde, at vores stole hjælper nogle af de mennesker, som er mest sårbare lige nu og giver dem en tryg hverdag med mulighed for at klare daglige opgaver selv, lyder det fra Vela-direktøren.

Vela overtog de nye bygninger d. 15. december og er i fuld gang med planlægning, indretning og klargøring.

Læs mere om: Vela
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078