23948sdkhjf

HT Bendix tilfreds med messesatsning

Hos den midtjyske beslagleverandør har man valgt at tackle krisen offensivt. I sidste uge afholdt virksomheden sin første husmesse, hvor op mod 300 valgte at kigge forbi.
Idéen om at arrangere en husmesse er de senere år blevet vendt flere gange hos HT BENDIX, og sidste efterår valgte man så endelig at gøre noget ved sagen.

En dato blev fastlagt, og i sidste uge kunne Herning-virksomheden så byde inden for til to dage med udstillinger, produktdemonstrationer og foredrag:

- I stedet for at tænke defensivt i krisen, besluttede vi os for at gøre noget anderledes offensivt. Det er første gang, vi forsøger os med en husmesse men forhåbentligt ikke sidste gang, siger sælger Jesper Thomsen.

Han peger på, at arrangementet er en god mulighed for kunderne til at få besvaret de mere tekniske spørgsmål. Samtidig er det naturligvis også et værdifuldt udstillingsvindue for HT BENDIX selv:

- Vi får en chance for at vise de nye produkter frem og for at vise, hvad vi kan. Vi kan demonstrere meget på relativt kort tid, hvis man sammenligner med de traditionelle kundebesøg, som vi tager ud på i hverdagen, forklarer Jesper Thomsen.

Både for møbelindustrien og køkkenbranchen
Undervejs i planlægningen af messen har HT BENDIX haft fokus på at favne bredt, således at både møbelkunderne og køkkenindustrien ville have noget at komme efter.

Den strategi afspejlede sig både i udbuddet af udstillere og i valget af foredragsholdere, hvor HT BENDIX havde inviteret designer Hans Sandgren Jacobsen og Kvik-grundlægger Knud Boel Troelsen til at levere indslag i løbet af de to dage.

Sidegevinster
De to dage i Herning gav også leverandører, kunder og samarbejdspartnere mulighed for at mødes på tværs, og der var flere eksempler på, at et sådant forum kan skabe uventede sidegevinster.

For eksempel endte repræsentanterne fra tyske Heinrich König med at afholde kursus i brugen af sine produkter for 13 medarbejdere fra en dørproducent i lokalområdet.

Noget at bygge videre på
Halvvejs gennem andendagen havde Jesper Thomsen fået så mange positive tilbagemeldinger, at han ikke var bleg for at betegne arrangementet som vellykket:

- Ud fra de kriterier, vi havde opstillet inden, kan vi bestemt betegne messen som en succes. Vi har haft 200 forhåndstilmeldte og når vel op på 300 besøgende i alt, siger han.

Det giver selvsagt mod på mere, men før HT BENDIX beslutter, om husmessen vender tilbage til næste år, skal forløbet lige evalueres både internt og eksternt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141