23948sdkhjf

Husmesse giver bedre dialog

Møbel- og køkkenkunder fra hele landet lagde i forrige uge vejen forbi Herning, hvor 17 leverandører udstillede på HT Bendix’ tredje husmesse.
- Når vi holder messe i eget hus, får vi mulighed for at vise vores produkter frem på en anden måde. Vi er stolte af det, vi har, og føler, at vi har noget at tilbyde.

Ifølge Jesper Thomsen, ekstern salgskonsulent hos HT Bendix, har det stor værdi at supplere traditionelle salgsmøder og fagmesser med egen husmesse, hvilket Herning-virksomheden netop selv har gjort for tredje gang.

- På en stor fagmesse har kunden ikke ret meget tid. Vi udstiller selv på ZOW, hvor det kan være en udfordring at fastholde kunderne og nå at snakke med dem. På husmessen har vi samtidig den fordel, at vi kan give vores kunder mulighed for den direkte dialog med leverandøren, forklarer Jesper Thomsen.

17 leverandører fra lande som Danmark, Tyskland, Polen og Indien var taget til Herning for at demonstrere alt lige fra samlebeslag og trådvarer til kontormøbel- og køkkentilbehør. De besøgende kom fra hele landet og repræsenterede fortrinsvist virksomhed i møbel-, køkken- eller træindustrien.

- Vi er overordnet set fint tilfredse med det hele. Kvaliteten af de besøgende var høj, og både de og udstillerne var godt tilfredse, vurderer Jesper Thomsen.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127