23948sdkhjf

Stor udstillerinteresse på Stockholm-messe

Over 85 % af standepladsen er på nuværende tidspunkt fyldt ud til Stockholm Furniture Fair, som løber af stablen til februar.
Arrangørerne bag Stockholm Furniture Fair melder om ganske pæn interesse for den kommende udgave af møbelmessen, som finder sted i dagene 9.-13. februar 2010.

Således er mere end 85 % af udstillingsarealet allerede booket til trods for, at messeområdet i 2010 er udvidet med en ekstra hal på 10.000 m2.

Flere nye tiltag
Som noget nyt byder Stockholm-messen i 2010 på ”Fremtidens butik” – et inspirationsområde med fokus på blandt andet salgsteknikker og eksponering. Der arrangeres også en arkitektudstilling om nordisk arkitektur nu og i fremtiden med fokus på processen fra idé til færdigt produkt.

I området ”Lets do it” fremvises såvel traditionelle som moderne metoder og materialer inden for møbelproduktion og indretning. Arrangørerne varsler generelt gennemgribende ændringer i design og indretning af messehallerne, hvilket gerne skulle resultere i mere omfattende og inspirerende udstillinger.

2010-udgavens ”Special Guest” bliver den britiske designer Paul Smith. Han er mest kendt som tøjdesigner men har dog også bevæget sig inden for møbelbranchen; blandt andet med udviklingen af Mondo-kollektionen i 2002:

- Vi vil gerne sætte fokus på grænsefladerne mellem designgenrerne mode, indretning og møbler. Det er ganske tydeligt, at indretningsbranchen i dag henter en del inspiration fra modeverdenen. Vi vil også gerne bringe betydningen af Paul Smith-butikkernes gennemtænkte profileringskoncept frem i lyset, og i den sammenhæng er Paul Smith et inspirerende og interessant valg, forklarer projektleder Cecilia Nyberg.

Stockholm Furniture Fair 2009 havde 36.000 besøgende og 751 udstillere; heraf 669 fra Norden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.473