23948sdkhjf

Nyt overskud hos Cube Design

Den østjyske producent af kontormøbler kom ud af 2008 med et overskud før skat på 3,7 mio. kroner, hvilket er en mindre tilbagegang sammenlignet med året før.
Cube Design offentliggjorde i sidste uge sit 2008-regnskab, der bød på et fald i indtjeningen på 26 % sammenlignet med året før.

Således resulterede det forgangne år i et overskud på 3,7 mio. kroner før skat mod 5 mio. i 2007, mens bruttofortjenesten i perioden faldt fra 16,88 til 16,06 mio. kroner.

Som mange andre i møbelbranchen mærker Cube Design lige nu følgerne af lavkonjunktur og et stagneret marked. Derfor venter ledelsen heller ikke, at det i 2009 vil lykkes at realisere et resultat på niveau med sidste år:

- Den generelle afmatning, som finanskrisen har medført, forventes også i en vis grad at påvirke selskabets aktivitetsniveau for 2009, således at der forventes en mindre omsætning og dermed også et lavere resultat, skriver Cube Design i sin årsrapport.

Om Cube Design A/S
Cube Design designer, udvikler, producerer og leverer kontormøbler og relaterede produkter som kantine-, café- og konferencemøbler.

Virksomheden er grundlagt i 1981 og beskæftiger i dag 35 ansatte i Svenstrup ved Hammel i det østlige Jylland.

Kilde: Cube Design A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094