23948sdkhjf

WO Interior vinder pris for patenteret kantbåndsløsning

Randers-virksomheden WO Interior har netop fået verdenspatent på en kantbåndsløsning i linoleum. Samtidig vil virksomheden i næste uge modtage anerkendt pris på messen Interzum i Köln.
Allerede inden en af Verdens største messer indenfor underleverandører til møbelindustrien, Interzum, blæses i gang i Köln fra 13 – 16. Maj, er WO Interior A/S godt på vej til en international succes. Således er virksomheden tildelt den anerkendte ”Interzum award – intelligent material & design” indenfor kategorien; ”high product quality”. At prisen er i den tunge ende ses blandt andet i sammensætningen af den uafhængige jury, hvor blandt andet repræsentanter fra red dot - designverdenens svar på en Oscar – har deltaget!

Årsagen til anerkendelsen er WO Interior´s patenterede kantbåndsløsning i linoleum. Med den innovative teknologi er det lykkedes at frembringe produkter i møbellinoleum, der design-, anvendelses- og produktionsmæssigt kan sidestilles med andre kendte overflader såsom finer og laminat. Netop dette faktum betragtes som et stort gennembrud indenfor branchen, hvor linoleum ligeledes spås en meget stor fremtid blandt toneangivende designere grundet materialets unikke egenskaber samt 100% naturlige oprindelse.

Hvad angår design og anvendelse hænger dette nøje sammen, idet den patenterede løsning giver designeren/arkitekten frihed til at skabe nye harmoniske overflader i linoleum uden indblanding af ”fremmede materialer”. Når dette kan lade sig gøre, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænsen for anvendelse.

- Vi fokuserer således ikke længere kun bordplader, udtaler indehaver Niels Flemming Troelsen.
- Hvad med eksempelvis en dør i linoleum eller for den sags skyld fodlister, hylder, vinduesplader, lågefronter – ja det er nærmest kun fantasien, der sætter grænsen!

At løsningen så tilmed er den mest industrialiserede form for produktion indenfor linoleumsprodukter trækker naturligvis i den rigtige retning.

For WO Interior A/S er løsningen dog ikke fremmed, idet der er tale om en teknologi, der har været afprøvet løbende og naturligvis forbedret gennem flere år. Og netop dette faktum vejer tungt blandt seriøse brands indenfor møbelindustrien. Derfor finder man allerede inden den internationale introduktion nogle meget markante brands/kunder, som sælger egne designprodukter, hvor teknologien anvendes.

- Det er ikke uden grund at vi alle er stolte hos WO – hele teamet har arbejdet hårdt og målrettet for at nå hertil, som indehaver Niels Flemming Troelsen afslutningsvis udtrykker det.

Kilde: WO Interior

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5