23948sdkhjf

Invitation: Vil du være med i Danmarks første bæredygtige hus?

FSC Danmark søger netop nu miljøvenlige produkter - fra beklædning, til isolering til køkkener, møbler og haveudstyr - til Danmarks første bæredygtige hus. Huset skal på to forskellige messer for miljø og forbrug forud for klimatopmødet i København.
Har du og din virksomhed lyst til at vise jeres bæredygtige og klimavenlige produkt frem for mere end 50.000 danskere?

Udstillingen Home Green Home besøger med sit 200 m2 hus to af landets mest betydningsfulde messer for miljø og forbrug som optakt til klimatopmødet. Udstillingen skal på en ny og sjov måde åbne danskernes øjne for de mange bæredygtige og klimavenlige produkter, der findes på markedet.

Din virksomhed kan være med og opnå eksponering og masser af publicity - for et meget beskedent deltagergebyr pr. produkt.

Alle typer af miljøvenlige produkter – lige fra beklædning og isolering til gulve, køkkener, møbler, haveudstyr, bøger, el-artikler og hvad der ellers måtte være af bæredygtige løsninger til hjemmet er velkomne.

Huset tegnes af det bæredygtige designfirma Formatur, der designer huset ud fra de produkter, som meldes til. I skal derfor melde jer til nu, hvis I gerne vil sikre jer en optimal plads til netop jeres produkt!

Læs mere på FSC Danmarks hjemmeside , hvor du også kan downloade invitationen.

Tilmeldingsfristen er 15. maj 2009.

Kilde: FSC Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078