23948sdkhjf

Optimismen spirer hos Technor

Den nordjyske ventilationsvirksomhed har netop afsluttet en ordre til SCA’s Munksund-savværk i Sverige, og SCA er så tilfredse med arbejdet, at det kan kaste flere opgaver af sig.
I sidste måned indviede den svenske trækoncern, SCA, en ny komponentlinje til knap 100 mio. svenske kroner på sit savværk i Munksund.

Blandt leverandørerne til SCA-projektet var Technor, og for den nordjyske ventilationsvirksomhed var opgaven i det nordlige Sverige en meget positiv oplevelse:

- Dette er ikke det største anlæg, Technor har leveret, men det er absolut en af de bedre referencer. Uden tvivl. Jeg tror, de fleste mennesker kender SCA på den ene eller den anden måde. At blive valgt som leverandør til dette projekt - og samtidig få så stor ros fra SCA’s ledelse, som vi har modtaget… Ja, jeg måtte på et tidspunkt knibe mig selv i armen. Det var en fantastisk dag, siger Technors Tomas Hougaard.

Stadig ordrer at køre på
Tomas Hougaard fortæller, at Technor allerede har modtaget flere indikationer på, at SCA gerne vil udvide samarbejdet, og generelt er optimismen i top blandt de 15 medarbejdere hos virksomheden i Hobro:

- Vi har stadig ordrer at køre på, og der kommer stadig ordrer ind, så vi må bestemt ikke klage, siger Tomas Hougaard og oplyser, at firmaet netop har afsluttet montagen af en ny fabrik til Prodan i Randers og indgået aftale om levering af et 75.000m3/h kædefilter til en træproducent i den nordlige del af Sverige.

Som en sidebemærkning fortæller Tomas, at både SCA-projektet og ordren hos plastvirksomheden Prodan tikkede ind på dagen for Technor’s 10 års jubilæum:

- Hvordan skal det ikke gå, når vi holder 25 års jubilæum, slutter han med et smil.

Om Munksund Savværk
Savværket er et af Sveriges største og producerede sidste år 370.000 m3 savede trævarer af fyrretræ. Den nye komponentlinje er to-skifts og skal årligt producere på 30.000 m3, 5 mio. løbende meter vindueskomponenter.

Udover Technor var System TM blandt leverandørerne. Odder-virksomheden leverede den nyeste teknologi inden for fingersamlede, lamellimede vindueskomponenter.

Kilde: Technor ApS

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.507