23948sdkhjf

Duba-B8 i nyt partnerskab

Kontomøbelproducenten har indgået et såkaldt strategisk partnerskab med mono cph.
Duba-B8 - der er blandt de største aktører på markedet for kontormøbler - og indretningsvirksomheden mono cph er blevet strategiske partnere.

Hos mono cph - der er kendt for sine designorienterede indretninger - ser man store perspektiver i aftalen. Den betyder nemlig, at mono dels får adgang til et bredere sortiment og dels får mulighed for at udvide sit kundenetværk:

- Duba-B8 har et ikke ubetydeligt antal af Danmarks største virksomheder på deres kundeliste og tilbyder et meget bredt og fleksibelt sortiment til disse. Og det er netop dette sortiment, som vi nu i mono cph har fået mulighed for at implementere i de projekter som vi er involverede i, forklarer ejerne Jesper Bothe og Martin Egede Colberg via mono cph’s hjemmeside.

Christian Jacob Flarup - administrerende direktør i Duba-B8 - siger til Børsen, at han er overbevist om, at de to virksomheder vil være i stand til at skabe mere som partnere end hver for sig. Samtidig giver han udtryk for, at Duba er på udkig efter partnere i andre dele af landet.

Kilde: mono cph / Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078