23948sdkhjf

Nettoline vender krisen

Der er igen fuld fart over produktionen, og køkkenproducenten dropper derfor nu den fordelingsordning, som har omfattet 65 timelønnede medarbejdere.
Nettoline - der er en del af Skandinavisk Køkkengruppe - oplevede i andet halvår af 2008 en brat opbremsning i salget. Det kostede 20 ansatte jobbet, og samtidig sendte ledelsen 65 timelønnede medarbejdere på arbejdsfordeling.

Nu blæser der imidlertid anderledes milde vinde i det midt-vestjyske. Nettolines ordremængde ligger langt over det budget, der blev lagt i efteråret, og dermed er det igen blevet muligt at have de ansatte gående på fuld tid:

- Salget i årets første måneder har ganske enkelt oversteget vores forventninger, så vi ser ingen grund til at opretholde unødige kriseforanstaltninger, siger administrerende direktør Anders Hornebo til Børsen.

Direktøren tror selv, at den øjeblikkelige succes kan tilskrives to forhold. Dels peger han på, at Nettoline nyder godt af, at kunderne pt. søger nedad mod det segment, som Nettolines produkter befinder sig i. Samtidig drager virksomheden fordel af, at salgsnettet består af selvstændige forhandlere, der er fleksible, fordi de ikke er bundet op af kædeaftaler.

Nettoline omsatte i 2008 for 187 mio. kroner via 93 forhandlere i Danmark, Norge og Sverige. Udover Nettoline-køkkener producerer fabrikken i Aulum også brandet Kitch’n, som har oplevet en udvikling i stil med Nettoline.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082