23948sdkhjf

Direktør forlader jobbet efter bedrageri-anklager

En ekstern og uvildig undersøgelse konkluderer, at ingen i VKR Gruppen har foretaget sig noget strafbart. Alligevel har Jes Donneborg, direktør i General Solar Systems, nu valgt at fratræde sin stilling.
I kølvandet på de verserende anklager om brud på konkurrenceklausuler, valgte VKR Gruppen i sidste uge at hyre advokatfirmaet Kromann Reumert til at foretage en ekstern og uvildig undersøgelse.

Kromann Reumerts arbejde er nu afsluttet, og advokaterne har konkluderet, at VKR Gruppen ikke har foretaget sig hverken dokumentfalsk eller bedrageri.

Alligevel har Jes Donneborg - direktør i VKR-selskabet General Solar Systems og omdrejningspunkt for beskyldningerne - nu valgt at træde tilbage. VKR Gruppen oplyser, at beslutningen er truffet af hensyn virksomhedens renommé.

- Det kan undre, at Divine Business Solutions ikke har anlagt retssag mod VKR Gruppen med de beskyldninger der er fremført. Vi har heller ikke hørt fra politiet vedrørende de politianmeldelser, DBS har foretaget af flere personer i VKR Gruppen for mange måneder siden, siger VKR-direktør Leif Jensen og fortsætter:

- Jeg beklager på hele firmagruppens vegne, at der overhovedet har kunnet stilles spørgsmålstegn ved VKR’s forretningsmoral.

Om VKR Holding
VKR er et fonds- og familieejet holdingselskab, der ejer virksomheder inden for de fem forretningsområder; Ovenlysvinduer & skylights, Facadevinduer, Termisk solenergi, Dekoration & solafskærmning samt Naturlig Ventilation.

Blandt de tilknyttede selskaber er blandt andre Velux, Velfac og Faber. VKR-koncernen beskæftiger sammenlagt omkring 16.000 medarbejdere fordelt på 40 lande.

General Solar Systems - der er centrum for den aktuelle sag - er en del af det VKR-ejede SolarCap, som udvikler, producerer og markeds­fører termiske solvarmesystemer.

Kilde: VKR Holding

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144