23948sdkhjf

Multiform får hjælp til eksklusiv møbelserie

De 2 virksomheder traf hinanden på Stockholmsmessen i 2012. Og derfra opstod et samarbejde baseret på en fællesværdi om enkelt og tidsløst kvalitetshåndværk.

Frugten af samarbejdet blev senere modent, og køkkenproducenten Multiform og møbelproducenten Dk3 fælleslancerer nu en møbelkollektion fra Dk3, som er særlig tænkt til Multiforms køkkenunivers.

- Både Dk3 og Multiform er kendetegnet ved enkelt, tidløst design og gedigent kvalitetshåndværk, der kan holde hele livet. Derfor tiltrækker de to virksomheder også ofte de samme kundetyper, hvor kvalitet, håndværk og æstetik er vigtige parametre, fortæller Anita Barner Ibsen, som er marketingchef hos Multiform.

Serien består af et massivtræsbord – MF3 Table – som er designet af Jacob Plejdrup og laves i forskellige varianter som valnød, eg, røget eg og vild eg med udfyldte knaster.

Og derudover af to forskellige stole, som er designet af Asger Soelberg: Stoleserien Steel Pilot, som fås både som spisebordsstol og som barstol. Begge med pulverlakerede stålben.

Med serien vil begge parter i samarbejdet gerne signalere det, de sædvanligvis ynder at stå for på markedet, nemlig en kompromisløs tilgang til kvalitet.

- Alt træet til møblerne håndsorteres og kommer fra skovbrug i Europa og USA. Bordplader og træunderstel til stolene pudses og overfladebehandles i hånden af dygtige og erfarne snedkere, som med omhu og præcision skaber kvalitetsmøbler med en unik struktur og finish, fortæller Anita Barner Ibsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11