23948sdkhjf

Sådan kan man sikre en kirke mod stoletyveri

Tyverisikring er et stadig oftere samtaleemne, når kontraktmøbelproducenten Rumas taler med sine kunder. Det har bare ikke altid været lige nemt at imødekomme, når pengene også skulle passe.

- Vi ser nu mere end nogensinde før, at firmaer ønsker at tyverisikre virksomhedens møbler. Det kan gøres på rigtig mange måde, men det kan ret hurtigt kan blive en meget bekostelig affære, fortæller Michael Arvin, som er salgsdirektør hos Rumas med base i Aalborg.

Nu har Rumas fundet en løsning, som tæmmer omkostningerne. Det startede med, at P+P Arkitekter kontaktede Rumas for at få en klassisk, stabelbar stol, som skulle passe ind i et kirkerum. Deruover skulle stolene også mærkes mod tyveri uden at blive for dyre.

I forvejen holder Rumas en maskine livligt beskæftiget med at fræse firmalogoer på kundeleverancer, og det var der, Rumas øjnede tyveriløsningen. Ingen nye investeringer. Ingen hokus-pokus.

En serie af Rumas-stole blev dermed leveret med kirkens logo udfræset i stolene, så det passer æstetisk og farvemæssigt til kirkerummet. Ingen kan nu være i tvivl om, at kirkestolen tilhører Folkekirken.

- Menighedsrådet er meget glade for stolene, som ikke fylder mere i stablet tilstand end de gamle klapstole. Selv om det er en moderne stol, falder den godt ind i kirkens interiør og det indfræsede logo viser stolens tilhørsforhold, fortæller Asger Thomsen fra P+P Arkitekter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078