23948sdkhjf

Inwido ansætter en projektdirektør

Ny profil skal kapre markedsandele inden for bygningsrenovering.

Vindueskoncernen Inwido opruster nu i sin projekt- og industridivision, Project & Industry, hvor 41-årige Martin Piil Hansen er ansat som divisionsdirektør.

Ifølge administrerende direktør Asger Drewes Jørgensen skal ansættelsen ses i lyset af, at Inwido Danmark øjner et vækstpotentiale på det professionelle renoveringsmarked.

Her er Martin Piil Hansen udset som den profil, der skal sikre større markedsandele til de af Inwidos produkter, som i forvejen er tilpasset projektmarkedet.

- Martin kommer med en bred erfaring fra branchen og en række kompetencer inden for forretningsudvikling til at yde et væsentligt bidrag til Inwidos udvikling i de kommende år, siger Asger Drewes Jørgensen.

Martin Piil Hansen fra en stilling som kommerciel direktør hos Sustain Solutions, hvor han også var medlem af direktionen. Derudover har han en fortid som forretningsudvikler hos Rockwool International og 13 års erfaring fra Velux.

- Inwido Denmark har en stærk profil, og jeg har meget positive forventninger til det arbejde, der venter. Projektmarkedet inden for renovering i Danmark er mange gange større end nybyg, og vi ser et stort potentiale i at positionere os bedre her, siger Martin Piil Hansen.

Han vil først og fremmest rette sit fokus mod at skabe vækst i salget hos Frovin Vinduer & Døre, der fremstiller løsninger til bevaringsværdige bygninger, samt his Art Andersen CPH, der udvikler løsninger til solafskærmning og energioptimering.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.082