23948sdkhjf

Aubo får papir på at kunne levere grønt

Køkkenproducenten Aubo kan nu præsentere det første fulde køkken- bad og garderobeprogram, der er godkendt efter miljøcertificeringen BREEAM.

Det skriver Herning Folkeblad.

Aubo-topchef Torben Andersen oplever stor opmærksomhed på miljødokumentation i byggeriet. Særligt når det gælder større nybyggerier, der eksempelvis har pensionskasser med som investorer.

- Byggematerialerne til nybyggeri har i lang tid talt med i et scoresystem. Det nye er så bare, at vi har brugt tiden sammen med vores leverandører og med testinstitutter, så nu kan vi dokumentere inventaret også. Det betyder, at entreprenørerne med vores køkkenprodukter kan opnå et højere miljø-tal totalt set, siger Torben Andersen til Herning Folkeblad.

Det er ikke alle Aubos produkter, som er BREEAM-certificeret. Der gælder for et samlet program med låger, indretningsdele og bordplade.

Det første projekt for Aubo med BREEAM-godkendt levering er nu i gang i Norge, og der er også kommet en dansk forespørgsel, der drejer sig om 90 lejligheder i København, fortæller Torben Andersen til avisen.

Han siger, at det har været "møgbesværligt". At han har brugt masser af tid på certificeringen. Helt op til 3 år. Men også at han tror, det kommer til at betale sig for Aubo.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079