23948sdkhjf

Formland i forårsform

10 procent flere udstillere er med på design- og interiørmessen, der åbner i dag.

Den officielle åbning af Formland Spring 2017 fandt sted torsdag morgen, hvor designeren og forretningskvinden Ilse Jacobsen var årets officielle åbningstaler.

På messen vil Ilse Jacobsen også være en del af den professionelle fagjury til design awarden på iværksættereventen Creators Community, hvor 80 spirende iværksættere kæmper om at få en fod inden for i design- og interiørbranchen.

Fokus på enere og iværksættere 
En nyhed på Formland er One-konceptet, der er skabt i samarbejde med trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg. Området byder på en række first-movers og high-end brands, der udstiller originalt og innovativt design - fra små unikke keramikere til etablerede high-end udstillere som Louis Poulsen og Hay.

Formland Spring byder også på et felt af innovative iværksættere i Creators Community i hal J3, hvor de 80 iværksættere er opdelt i fire kategorier "Design, interiør og møbler", "Designhåndværk, illustrationer og galleri", "Accessories, mode og smykker" samt "Delikatesser".

Denne gang er der 450 udstillere samlet i Messecenter Herning, og det er 10 procent flere end sidste års forårsmesse. Den udvikling er arrangørerne naturligvis tilfredse med.

- Vi er utrolig glade for den fantastiske opbakning, vi har fået af både udstillere og besøgende gennem 33 år. Vi glæder os over, at branchen bakker op om messen, så vi kan fortsætte den positive udvikling, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland messen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079