23948sdkhjf

Ny direktør i JKE Design

Claus Nørgaard, 51 år, tiltræder 1. februar 2017 som ny administrerende direktør i køkkenvirksomheden JKE Design, som hører hjemme i Jerslev i Nordjylland.

Claus Nørgaard kommer fra et job som direktør i Trip Trap Woodcare og har 25 års ledelseserfaring fra internationale virksomheder.

Over den kommende måned sker der et glidende strategisk ledelsesskifte hos JKE Design. Den nuværende direktør, Søren Overgaard, fratræder og erstattes af Claus Nørgaard.

Turnaround skabte overskud i JKE Design
- Søren Overgaard har gjort en fantastisk indsats for JKE Design. Han har stået i spidsen for en turnaround af virksomheden, så han i dag afleverer en overskudsgivende forretning, hvor strategien for fremtiden er på plads. Strategien omfatter blandt andet en plan for at brede JKE Designs forretninger ud i Danmark, nyt butikskoncept og investeringer i både fabrik og medarbejdere, siger Lars Bay-Smidt, direktør i Ballingslöv International Danmark, som ejer JKE Design.

Søren Overgaard har været en del af Ballingslöv-koncernen i flere omgange. I 2007 solgte han møbelvirksomheden 3:Bo til Ballingslöv, som han drev videre frem til 2011. Herefter var han ude af koncernen i tre år, før han i 2014 blev ansat til at udvikle JKE Design.

Lars Bay-Smidt siger om den nye direktør:

- Claus Nørgaard har den helt rigtige profil til at videreføre de resultater, som er opnået i Søren Overgaards tid. Nu skal den nye strategi føres ud i livet, og her er det vigtigt at kunne samle ledere og medarbejdere om at løfte den opgave sammen. Claus Nørgaard har gentagne gange vist, at han mestrer den disciplin og er en dygtig teamleder.

Claus Nørgaard siger om det nye job:

- JKE Designs strategi er ambitiøs, men også realistisk. Jeg tror på, at virksomheden har potentiale til at vokse i fremtiden. Det handler blandt andet om, at JKE Design skal stå langt mere klart i kundernes bevidsthed. Det er en nordjysk køkkenvirksomhed, som laver køkkener i en rigtig høj håndværksmæssig kvalitet til Danmark og resten af Norden. Det skal vi have mange flere til at få øje på. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den rejse sammen med de engagerede medarbejdere i JKE Design.

Claus Nørgaard bor i Silkeborg, er gift og har to store drenge. Han holder blandt andet af at spille badminton i sin fritid.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094